عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2709
نویسنده : خورشید

 نشـانه هـای عاشـق شـدن

 
 
 
12 نشانه اصلی که ثابت می کند عشق در قلب شما جوانه زده است:

1. متن ها و اس ام اس های او را دوباره و دوباره می خوانید.
2. وقتی با او هستید بسیار آهسته قدم می زنید.
3. هر زمان که پیش او هستید، تظاهر به خجالتی بودن می کنید.
4. وقتی به او فکر کنید، قلباتان تندتر و تندتر می تپد.
5. زمانی که به صدایش گوش می دهید، بدون دلیل لبخند می زنید.
6. وقتی او را تماشا می کنید، دیگر قادر به دیدن اطرافیانتان نیستید و فقط او را می بینید.
7. شروع به گوش دادن به آهنگهای آرام می کنید.
8. او همه فکر شما می شود.
9. بوی او شما را به وجد می آورد.
10. متوجه می شوید که زمان فکر کردن به او، همیشه به خود لبخند می زنید.
11. حاضرید هر کاری برایش انجام دهید.
12. هنگام خواندن این متن همواره فقط یک نفر ذهن شما را بخود مشغول کرده بود.

 


انواع عشق:
- عشق حیرانی: اصطلاح حیرانی (Agape) توسط مسیحیان اولیه (و به خصوص یونانیان، ریشه این کلمه یونانی است) برای اشاره به پذیرش بی قید و شرط و دوست داشتن یک فرد اطلاق شده است. این نوع از عشق بر اساس تصمیم و نه احساسات شکل می گیرد.

- عشق با وقار: نوعی رفتار مودبانه وموقرانه که در اواخر قرون وسطی در مورد خانم ها و عاشقان آنها به کار می رفت.

- عشق دروغین: نوعی عشق نادرست با هدف کسب مادیات (می توان مفهوم عشق را اصلا برای این نوع، قائل نشد.)

- عشق جنسی (
eros): میل جنسی نسبت به یک فرد خاص

- عشق به خانواده: عشق به افراد خانواده و مهربانی به آنها

- عشق آزاد: رابطه جنسی بر اساس انتخاب فرد که محدود به ازدواج نمی شود

- شیفتگی: در عهد جدید به معنای عشق احساسی مشروط به کار می رود یعنی "دوستت دارم چون…"

- عشق افلاطونی: یک رابطه نزدیک که در آن رابطه جنسی وجود ندارد یا سرکوب یا محدود شده است.

- عشق ظاهری: رابطه عاشقانه ای که در آن پختگی لازم وجود ندارد و "راستین" نیست. این کلمه دارای بار معنایی منفی است و تاکید دارد که عشق در دوران جوانی معمولاً کمتر راستین و واقعی است.

- عشق به مذهب: تعهد و دوست داشتن خدا یا مذهب

- عشق رومانتیک: علاقه ای که ترکیبی از صمیمیت و میل جنسی است

- عشق راستین: عشق بدون قید و شرط یا انگیزه خاص. دوست داشتن فرد فقط به خاطر خود و نه رفتارها یا عقایدش. همچنین به عشق بی قید و شرط اشاره دارد.

 - عشق یک طرفه: مهر عاطفه ای که یک طرفه است

 - شهوت: عاطفه بر اساس شهوت و تمایل به ارضای نفس

 - عشق لحظه ای: عشقی که در لحظه ای که فرد برای اولین بار با فردی تماس می گیرد به وجود می آید. از این عشق به مراتب در داستان ها و ادبیات یاد شده است و به "
love at first sight" معروف است.

 - عشق مستلزم فداکاری: فداکاری و گذشتن از جان یا چیز با ارزش دیگری بر مبنای عشق

 


 

تقسیم بندی انواع عشق:

1. اروس (eros): عشق شهوانی، عشق به زیبایی، فاقد منطق، عشق فیزیکی که بواسطه جذابیت و کشش های جسمانی و یا ابراز آن بطور فیزیکی نمایان می گردد. همان عشق در نگاه اول، با شدت آغاز شده و به سرعت فروکش می کند.

2. لودوس (ludus): عشق تفننی، این عشق بیشتر متعلق به دوران نوجوانی می باشد (عشق های رمانتیک زودگذر) لودوس ابراز ظاهری عشق می باشد (کثرت گرا نسبت به شریک عشقی) به اصطلاح فرد را تا لب چشمه برده و تشنه بازمی گرداند و رابطه دراز مدت بعید بنظر می رسد.

3. فیلو (philo): عشق برادرانه، عشقی که مبتنی بر پیوند مشترک می باشد. عشقی که بر پایه وحدت و همکاری بوده و هدف آن دست یابی به منافع مشترک می باشد.

4. استورگ (storge): عشق دوستانه، وابسته به احترام و نگرانی نسبت به منافع متقابل. در این عشق همنشینی و همدمی بیشتر نمایان می باشد. صمیمانه و متعهد، رابطه دراز مدت است، پایدار و بادوام، فقدان شهوت.

5. پراگما (pragma): عشق منطقی، این مختص افرادی است که نگران این موضوع می باشند که آیا فرد مقابلشان در آینده پدر یا مادر خوبی برای فرزندانشان خواهند شد؟ عشقی که مبتنی بر منافع و دورنمای مشترک می باشد. پایبند به اصول منطق و خردگرا می باشد. همبستگی برای اهداف و منافع مشترک.

6. مانیا (mania): عشق افراطی، انحصارطلب، وابسته و حسادت برانگیز (شیفتگی شدید به معشوق) اغلب فاقد عزت نفس، عدم رضایت از رابطه، مانند وسوسه می ماند و میتواند به احساسات مبالغه آمیز و افراطی منجر گردد. عشق دردسر ساز. عشق وسواس گونه.

7. اگیپ (agape): عشق الهی. عشق فداکارانه و از خودگذشته. عشق نوعدوستانه (تمایل انجام دادن کاری برای دیگران بدون چشمداشت). عشق گرانقدر

عشق از دیدگاه قرآن:

قرآن در سوره روم آیه ۲۱ چنین آورده است: و از نشانه‏ های خداوند اینکه همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید، تا در کنار آنها آرامش یابید، و در میانتان دوستی و رحمت قرار داد، آری در این [نعمت] برای مردمی که می ‏اندیشند قطعا نشانه‏ هایی است.
بر اساس دیدگاه مراجع شیعه، بیان عشق میان دختر و پسر (بدون منظور ازدواج) گناه است، چرا که ترس افتادن به گناه در میان است، اگرچه خواستگاری، بدون بیان عشق، برای ازدواج مانعی ندارد. تا وقتی که نگرانی از بروز گناه و فساد جنسی، در میان نباشد، داشتنِ صرفِ محبت و عشقِ قلبی (بدون اظهار آن) اشکالی ندارد.

منبع:کلوپ عشق



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های گوناگون , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2893
نویسنده : خورشید

 

کنجکاوی سنجابی!

 

زیست نیوز،سنجاب ها یکی از بامزه ترین و دوستداشتنی ترین حیوانات جهان هستند. طبیعت کنجکاو و بیش از اندازه فعال سنجاب ها الهام بخش "مکس الیس"، عکاس انگلیسی، برای آغاز یک پروژه عکاسی درباره این حیوانات بوده است. عکس های وی که تعامل سنجاب ها با وسایلی که انسان ها به صورت روزمره استفاده می کنند یکی از جالب توجه ترین پروژه های این عکاس و تصویرگر حرفه ای محسوب می شود. الیس با استفاده از تخمه آفتابگردان، کلوچه و اسباب بازی توجه سنجاب ها را جلب کرده و آنها را در موقعیت مطلوب خود برای عکاسی قرار داده است. همچنین، وی ابزارک های کوچکی نیز برای مدل های کوچک خود فراهم کرده است.

 

 

الیس دانش آموخته عکاسی از دانشگاه برایتون و مدت 15 است که به عنوان عکاس حرفه ای فعالیت خود را ادامه می دهد. وی از محصولات شرکت نیکون برای تمامی کارهای خود استفاده می کند و تصاویر پروژه سنجابی خود را نیز با مدل D4 و لنزهای 70-200 2.8 گرفته است.
 
 
 
منبع خبر:عصر ایران


:: موضوعات مرتبط: خارجی وجالب , عکس حیوانات , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 3217
نویسنده : خورشید

 

توضیحات‌ یک‌ بازیگر درباره‌ عکس‌ جنجالی

به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر: نیما شاهرخ‌شاهی یکی از بازیگرانی که عکسش در یکی از شبکه‌های مجازی با موضوع خوردن کباب گنجشک مورد انتقاد قرار گرفته است با رد چنین خبری تاکید کرد از مدافعان حقوق حیوانات و محیط زیست است و تاکنون جان یک مورچه را هم نگرفته است.

نیما شاهرخ شاهی درباره عکسی که در رسانه‌ها از او و چند بازیگر دیگر با عنوان شکار گنجشک منتشر شده است، گفت: این خبر دروغ محض است. عکسی را برداشته‌اند که چهار قسمت دارد یک طرف آن من وسیاوش خیرابی هستیم، یک طرف سحر قریشی و یک طرف هم عکس جوجه کباب گذاشته‌اند. عکس دیگری هم آسمان را گذاشته اند و بعد گفته می شود مراسم شکار گنجشک بوده است.

وی در توضیح اینکه این عکس توسط سحر قریشی با همین توضیح «گنجشک‌خوری با دوستان» منتشر شده است چطور شما آن را تکذیب می‌کنید؟ بیان کرد: اصلا چنین چیزی در کار نبوده است و من از رسانه‌هایی که چنین اخبار دروغی را منتشر کرده‌اند، شکایت می‌کنم. من خودم عضو انجمن حمایت از حیوانات هستم و در جهت پایداری مسایل زیست محیطی کوشش می کنم.

بازیگر سریال «میلیاردر» اظهار کرد: من منبع اصلی این عکس را ندیده ام اما چطور بعضی از چند عکس قضاوت کرده‌اند که مراسم شکار گنجشک بوده است. من اصلا می خواهم بدانم تشبیه این جوجه کباب‌ها به گنجشک از کجا آمده است و اصلا مگر کسی گنجشک می‌خورد؟ این افراد مطمئن باشند من از چنین اخبار بی پایه و اساسی شکایت می‌کنم.

وی در ادامه در توضیح این عکس که ابتدا در صفحه اینستاگرام سحر قریشی گذاشته شده است، گفت: من با خانم قریشی صحبت کردم و او گفت که چنین عکسی گذاشته است اما از موضوع و مضمونی که در رسانه‌ها مطرح شده اظهار بی اطلاعی کرد.

بازیگر در پایان خاطرنشان کرد: من این خبر را تکذیب می کنم و نمی گذارم اینچنین آبروی مرا ببرند. من هرگز آسیبی به حیوانات نمی‌زنم. نمی دانم چطور می توان بین چهار عکسی که از هم جداست ارتباط برقرار کرد. برای کسانیکه اینچنین می خواهند آبروی ما را ببرند، متاسفم. من تاکنون جان یک مورچه را هم نگرفته ام.

منبع خبر: نامه



:: موضوعات مرتبط: اخبار سینمای ایران وجهان , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2672
نویسنده : خورشید
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2718
نویسنده : خورشید

 

گریم پیرزن برای بهنوش بختیاری

منبع:دانا



:: موضوعات مرتبط: بهنوش بختیاری , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2783
نویسنده : خورشید

 در روزهای تعطیل پیش‌رو، فرصت خوبی نصیب شما خواهد شد که از ناهار خوردن لذت ببرید. یک ناهار مینی‌مال، باید شیک، خوش‌رنگ،‌ خوشمزه،‌سالم و البته کم‌در

دسر

 باشد. غذایی که با کمی سلیقه می‌تواند جذاب‌ترین وعده هر روز ما باشد.

  یک ناهار مینی‌مال، باید شیک، خوش‌رنگ،‌ خوشمزه،‌سالم و البته کم‌در

دسر

 باشد.در روزهای تعطیل پیش‌رو، فرصت خوبی نصیب شما خواهد شد که از ناهار خوردن لذت ببرید. چیزی که هست، زندگی شهری و گرفتاری‌های روزانه، فرصت دور هم‌نشینی و ناهارهای مشترک را از ما گرفته است و غالبا این وعده غذایی، دور از هم و به صورت تنها یا حداکثر با مشارکت همکاران خورده می‌شود. اما در تعطیلات، ما این وقت را پیدا می‌کنیم که ناهار را با هم صرف کنیم. غذایی که احتمالا زیر نور آفتاب دل‌انگیز بهار سرو می‌شود و با کمی سلیقه می‌تواند جذاب‌ترین وعده هر روز ما باشد. حداقل به این دلیل که فرصت کمی برای تجربه‌اش داریم...

ناهار پیشنهادی ما، غذاهایی هستند که سلامتند و به سرعت پخته می‌شوند و البته کمتر چاق می‌کنند؛ غذاهای کاملی که برای آماده کردن‌شان فقط کافی است دستورات ما را به دقت مطالعه کنید.

نکته دیگری که خوب است آن را قبل از تهیه این غذاها بدانید این است که قیمت تمام شده هر یک از غذاهایی که به شما معرفی‌‌ می‌کنیم، حداقلی و بین 5 تا 6هزار تومان است که البته به ارزش این ناهار جذاب می‌افزاید.

 


 

غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

 


انواع ساندویچ - غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

استیک

 بوقلمونمواد لازم:
  • گوشت سینه بوقلمون
  • پنیر

     فتا
  • پیاز قرمز
  • قارچ

  • سبزی معطر

طرز تهیه:1 - ما برای آنکه شکل درست این 

استیک

 دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم می‌توانید با استفاده از لیوان،‌استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.2 - سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر می‌کنید گریل و آماده خوردن می‌شود. 2تکه سینه هم‌قد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوش‌طعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آب‌شده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی 

استیک

 (در هنگام گریل شدن) بمالید.3 - 

قارچ

 استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این 

قارچ

 خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کرده‌ایم تا این 

قارچ

 آب‌دار و بسیار خوشمزه باشد. آب این 

قارچ

 خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع می‌کند.4 - بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه 

پنیر

 فتا، 

قارچ

 و البته 

پنیر

 تازه می‌گذارید و با چنگال به جان آن می‌افتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.5 - سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آب‌دار بودن سبزی همان کاری را می‌کند که 

قارچ

 بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن 

استیک

 لذیذ بوقلمون.

 

غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

 

پاستا

ی فیوژنمواد لازم:
  • فتوچینی  
  •  زنجبیل  
  • هویج   
  • فلفل دلمه‌ای   
  • جوانه ماش   
  • راکولی   
  • گشنیز و جعفری 
  • سایر سبزیجات معطر  
  • روغن زیتون

روش تهیه:این یک 

پاستا

ست. یک غذای غربی که البته به سبک شرقی آماده شده است. اصولا شما در پخت غذاهایی مثل 

پاستا

 محدودیت چندانی ندارید و مواد می‌‌توانند جانشین همدیگر بشوند. ما همیشه در رستوران با این سوال مواجه می‌شویم که مثلا چرا 

پاستا

ی پنه ما سبزیجات دارد و پاسخ ما این است؛ این یک 

ترکی

ب ذهنی و عملی از 

آش

پزخانه‌های مختلف است. این 

پاستا

 هم چنین خاصیتی دارد. 

پاستا

یی که مواد تشکیل‌دهنده طعم شرقی دارند و البته چیدمان آن هم رنگ و لعاب خاور دور را به ذهن می‌آورد.نکته کلیدی این 

پاستا

 را باید در اضافه کردن سبزیجات به آن یافت. سبزیجات تازه‌ای که از آنها نام بردیم باید در زمان بسیار کم با شعله بسیار بالا درون ماهیتابه آماده شود. یعنی سبزی را درون تابه با روغن زیتون به مدت کمی تفت دهید تا براقی و سبزی و تردی خود را حفظ و غذای شما را رنگین ‌تر و  خوشمزه‌تر کند.

کوکو سبزی یکی از آن غذاهایی است که در عین این که خیلی زود آماده می‌شود خیلی هم مُغذی است.

کوکو سبزی

مواد لازم

سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، شوید)      500 گرم

مغز گردوی آسیاب شده                                  300 گرم

آرد گندم                                                         150 گرم

زرشک                                                             یک قاشق غذاخوری سرپُر

ادویه‌جات (نمک، فلفل)                                    به میزان دلخواه

روغن مایع                                                        به میزان لازم

تخم مرغ                                                          5 عدد

نعناع خشک                                                   یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

سبزیجات و مغز گردو را مخلوط می‌کنیم. نعناع را هم می‌افزاییم.

ادویه و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن خوب هم می‌زنیم.

سپس زرشک را افزوده و هم می‌زنیم، در انتها آرد را کم کم می‌افزاییم.

روغن را در تابه گرم کرده تا کمی داغ شود مایه را ریخته با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد (درب تابه را می‌گذاریم).

حدود 20 دقیقه بعد طرف دیگر کوکو را برگردانده با حرارت متوسط 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم.

اینک کوکوی خوشمزه‌تان آماده است. نوش جان.

 

مخلوط سبزیجات بخارپز شده

این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده می‌شود . برای داشتن غذایی كه تنها در یك ظرف سرو می‌شود ، می‌توانید تكه ای ماهی قزل آلا یا مرغ را بر روی این سبزیجات بگذارید.
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 15 دقیقه
مواد لازم :
1 فنجان هویج نازك خرد شده
2 فنجان كلم برگ خرد شده ، كه ساقه وسط آن گرفته شده باشد
1 عدد پیاز كه درشت خرد شده باشد
ا فنجان كدو سبز كه نگینی خرد شده باشد (كدو را از طول 4 قسمت كرده و به تكه هایی با ضخامت 13 سانت تقسیم كنید )
 
سس :
مقداری روغن زیتون خالص برای مزه دار كردن
1 عدد سیر متوسط له شده
1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
نمك و پودر فلفل سیاه برای مزه دار كردن
 
طرز تهیه :
1) مقداری آب نمك را در یك بخارپز كه در آن سفت بسته شده است ، به جوش آورید . هویج ها را اضافه كرده ، در آن را ببندید ، و بگذارید به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس پیاز و كدو را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر مواد را بخارپز كنید.
 
2) مواد را از دستگاه بخارپز درآورده ، در كاسه ای بریزید.
 
٭مدت زمان لازم برای بخارپز كردن ماهی یا مرغ ، بستگی به ضخامت آنها دارد.
دلخواه :1 قاشق سوپخوری سس سویا
 
برای 2 نفر
نكته های آشپزی :
تكان دادن سبد دستگاه بخارپز كمك زیادی به كشیده شدن آب اضافه سبزیجات پخته شده می‌كند ، كه این كار از آبكی و بیمزه شدن سالاد جلوگیری می‌كند .سعی كنید كدو را بیش از حد نپزید چون زیاد پختن آن باعث بیمزه شدن سالاد و كدر شدن رنگ كدو می‌شود..
 
 
 خوراك بادمجان و نخود
این غذا نمونه بسیار خوبیست كه نشان میدهد غذاهای گیاهی نیز تا چه اندازه می‌توانند خوشمزه باشند. تركیبی از ادویه های تند ، طعمی‌تند و دلپذیر به آن می‌دهد بدون اینكه كالری زیادی داشته باشد.
مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 35 دقیقه
مواد لازم :
1 عدد پیاز بزرگ كه نازك خرد شده است
5 عدد سیر متوسط له شده
1عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط كه از وسط نصف و سپس به قطعه های مربعی5/2 سانتی تقسیم شده است.
1 عدد بادمجان كه به صورت قطعه های 5/2 سانتی خرد شده است.
ورقه های نازك فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری زرد چوبه
نصف قاشق چایخوری تركیب ادویه های تند
450 گرم نخود پخته
450 گرم عدس پخته
نصف فنجان سس گوجه فرنگی
1 و یك چهارم فنجان +1 قاشق سوپخوری عصاره سبزیجات (سبزیجات دلخواه را با كمی‌نمك و فلفل در آب جوشانده و سپس از این آب استفاده می‌كنیم )
نصف فنجان كشمش
1 قاشق سوپخوری گشنیز ریز شده
نمك و فلفل برای مزه دار كردن
 
طرز تهیه :
1) 1 قاشق سوپخوری از عصاره سبزیجات را در قابلمه ای گرم كنید. پیاز را كه به صورت پیازداغ درست كرده ایم به این عصاره با درجه حرارت متوسط اضافه كنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد. سیر ، فلفل دلمه ای قرمز ، بادمجان ،‌ادویه تند ، و زردچوبه را هم اضافه كنید. برای 1 دقیقه خوب به هم بزنید تا مواد كاملاً مخلوط شوند و بعد عصاره سبزیجات و سس قرمز را اضافه كنید.دوباره مواد را هم زده و درِ قابلمه را ببندید تا با درجه حرارت كم به مدت 15 دقیقه بپزد. مرتب یا حداقل تا زمانیكه فلفل دلمه ای و بادمجان نرم و لطیف شوند ،آنها را هم بزنید.
 
2) نخود ، عدس ، ورقه های فلفل قرمز و كشمش را اضافه كنید . بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد. مواد را با نمك و فلفل مزه دار كنی د. این غذا را همراه با آبِ آن و كمی‌گشنیز بر رویش، سرو كنید.
 
برای 4 نفر
پیشنهادی برای سرو كردن :  با سالاد كلم مدیترانه ای سرو شود( این سالاد از مخلوطی از 2 عدد كلم بروكلی  متوسط خرد شده،2 قاشق سوپخوری آبلیمو ، 1 قاشق چایخوری سس سویا ، 3 عدد سیر متوسط له شده ،كمی‌روغن زیتون خالص و نمك و فلفل ،تهیه می‌شود- كه ابتدا كلم را در دستگاه بخار پز پخته و سپس بقیه مواد را نیز به آن اضافه می‌كنیم.)
 
نكته های آشپزی :
خرد كردن بادمجان و فلفل دلمه ای در اندازه های 5/2 سانتی باعث می‌شود كه ادویه ها كاملاً به خورد غذا برود بدون اینكه سبزیجات، زیاد از حد پخته شوند . این دستور غذایی طوری تهیه شده است كه به سرعت آماده شود . با وجود این ، زمانیكه ادویه تند و زردچوبه را اضافه می‌كنید ، قبل از اضافه كردن عصاره ، بگذارید خوب بجوشد ( حداقل یك دقیقه ) . با این كار طعم بیشتر و بهتری خواهید داشت .
 
 
 
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ


:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 9978
نویسنده : خورشید

 



:: موضوعات مرتبط: عکس خارجی , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2789
نویسنده : خورشید

 

 

 

 

 

 

البته نتیجش که واسه بعضیا زیاد خوب نبوده انگاری



:: موضوعات مرتبط: عکس جالب , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 2563
نویسنده : خورشید

 

 

۸ راه صورتی نگه داشتن طبیعی لب ها

 

اگر مدت ها به دنبال راهی می گشتید برای اینکه لب هایتان را به طور طبیعی و بدون مواد شیمیایی مضر یا حتی چرب کردنشان، صورتی نگه دارید، چاره ی کار پیش ماست! در ادامه بهترین راه های تاثیرگذار برای صورتی کردن طبیعی لب ها را با جزئیات توضیح خواهم داد. چه چند قطره آبلیمو باشد، چه آب چغندر یا حتی روغن بادام، هر راهی که فکرش را بکنید برای بخشیدن رنگ صورتی به لب هایتان خواهم گفت!

 

۱. شیر سرد و پودر زردچوبه

اگر لب هایی بسیار تیره دارید و به دنبال راهی برای صورتی و با طراوت نشان دادنشان می گردید، شیر سرد و کمی پودر زردچوبه راه بسیار خوبی برای روشن کردنشان است! فقط کمی پودر زردچوبه را با یک قاشق چای خوری شیر سرد (از هر نوعی می تواند باشد) ترکیب کنید. حالت خمیر گونه ای پیدا خواهد کرد، این ترکیب را برای ۵ دقیقه روی لب هایتان قرار دهید. این کار را برای یک تا دو هفته انجام دهید تا پیشرفت چشمگیری را شاهد باشید! این یکی از بهترین روش های من برای صورتی کردن طبیعی لب‌های تیره است.

۲. مرطوب کننده

بسیاری از مردم فراموش می کنند که، اگرچه لبها می توانند بسیار انعطاف پذیر باشند ولی همچنان به مرطوب کننده نیاز دارند. ممکن است مرطوب کردن لب هایتان را تا وقتی که پوست پوست نشده اند فراموش کنید. خب خانم ها! میزان مناسبی وازلین یا حتی نرم کننده های لب موجود در بازار می توانند شما را از داشتن لب هایی خشک نجات دهند. البته مرطوب کردن لب ها همچنین راهی عالی برای صورتی نگه داشتن لب‌ها نیز به شمار می‌رود.

۳. آب چغندر

آیا می دانستید مالیدن آب چغندر روی لب ها قبل از خواب می تواند تیرگی لب ها را از بین ببرد و آن ها را صورتی و روشن کند؟! آب چغندر همچنین می تواند به عنوان رنگ طبیعی برای لب هم استفاده شود، پس با مالیدنش روی لب ها قبل از رفتن به تخت خواب تا صبح لب های صورتی و زیبایی پیدا خواهید کرد.

۴. گلبرگ گل رز بوته ای

شاید فکر کنید گل رز فقط به درد بو کردن می خورد، ولی اگر گلبرگ های رز را در فنجانی له کنید تا به صورت مایعی در آید، می تواند خیلی برای لب هایتان خوب باشد! نه تنها رزها به طور طبیعی به لب هایتان رنگ می دهد بلکه آن ها را بسیار سالم نگه می دارند. این یکی از راه های صورتی نگه داشتن لب هاست که من خودم همیشه انجامش می دهم.

۵. مسواک با برس نرم

هنگام کار با لب هایتان باید به خاطر داشته باشید که آن‌ها بسیار حساس اند، یعنی باید خیلی مواظبشان باشید! لایهبرداری می تواند به آرامی با یک مسواک با برس نرم انجام شود. فقط با کمی آب می توانید با مسواک کشیدن به لب هایتان آن ها را ابریشمی و صورتی روشن کنید!

۶. لایه برداری با شکر

اگر نمیخواهید از مسواک استفاده کنید، نگران نباشید! یک لایه برداری عالی با شکر هم می تواند موثر باشد. فقط کمی شکر و کمی آبلیمو برای لایه برداری ایده آلی که پوست های مرده را از بین می برد و لب های صورتی نرم و تازه ای به جا می گذارد، کافی ست. این روش همچنین می‌تواند لک های چای یا قهوه ای که ممکن است روی لب هایتان اثر گذاشته باشد را نیز از بین ببرد.

۷. روغن بادام

اگر تمایلی به استفاده از لیمو و شکر به عنوان لایه بردار ندارید، راه عالی دیگری که می توانید با آن به لب هایتان آبرسانی و آن ها را صورتی کنید استفاده از روغن بادام و آبلیمو است. می توانید هر روز از این ترکیب استفاده کنید. لب هایتان را بسیار زیبا خواهد کرد و راه دیگری ست برای صورتی نگه داشتن طبیعی لب هایتان.

۸. عسل

و بالاخره راه حل آخری که برای صورتی نگه داشتن لب ها معرفی می کنم استفاده از عسل است! این روش واقعا یکی از محبوب ترین روش هایی ست که مردم برای صورتی نگه داشتن لب هایشان به کار می برند. فقط کافی ست کمی از آن را در شب، قبل از خواب روی لبتان بمالید. این کار لب هایتان را تقویت کرده و آن ها را بی نهایت نرم و روشن می کند.

خب خانم ها! این هم از این! بهترین روش‌های من برای صورتی کردن طبیعی لب‌ها را دانستید! حالا نوبت شماست که بگویید چه راه هایی برای صورتی نگه داشتن طبیعی لب هایتان دارید؟ چیزی را از قلم نینداختم؟

منبع:سرخاب سفیداب

 



:: موضوعات مرتبط: زیبایی , ,
تاریخ : شنبه 16 / 2 / 1393
بازدید : 3243
نویسنده : خورشید

 

 

مواد لازم

برنج :۴ ليوان

ماست :۳ ليوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفيده تخم مرغ يك عدد

روغن :۲/۱ ليوان

ادويه شامل دارچين وزيره وهل به نسبت مساوي :۲ قاشق چاي خوري

مرغ :يك كيلو

خلال بادام وپسته وزرشك :به مقدار لازم

كره :۲۰ گرم

طرز تهيه:

برنج را خيس مي كنيم وبعد مي جوشانيم وصاف مي كنيم.كمي برنج را زنده بر مي داريم.

مرغ را با يك حبه سير وپياز وكمي زعفران ونمك مي گذاريم بپزد بطوريكه حدود ۲/۱ ليوان آب داشته باشد وبعد استخوان هاي مرغ را جدا مي كنيم.

در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط مي كنيم.

در ظرف دوم (سفيد)مابقي زرده ها وسفيده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط مي كنيم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت هاي مرغ وكمي ادويه را در آن مي ريزيم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج مي كنيم .حدود يك ليوان از مايع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه مي كنيم وبعد آب مرغ در ظرف دوم مي ريزيم.

 

 

حدود ۳/۱ برنج را با محتويات ظرف اول مخلوط مي كنيم خوب با كفگير ته ظرف تفلون چرب شده صاف مي كنيم وكمي هم با كفگير فشار مي دهيم .مرغ ها را روي برنج در تمام نقاط ظرف پخش مي كنيم.ومابقي ادويه را روي مرغ مي پاشيم وسپس خلال بادام وپسته وزرشك را روي مرغ مي ريزيم.

 

در نهايت بقيه برنج در ظرف تفلون صاف مي كنيم ومحتويات ظرف دوم روي برنج و ديواره هاي ظرف مي ريزيم روي آن كره داغ مي دهيم .روي ظرف را فويل مي كشيم.وچند تا سوراخ در فويل ايجاد مي كنيم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتي گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار مي دهيم.

ميتوانيم ته چين را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشك تفت داده شده در كره تزيين كنيم

 

 

يا اينكه برش داده وآن را در ديس بچينيم وسپس تزيينات را كامل كنيم 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی وتغذیه , اموزش انواع مواد غذایی , ,
با سلام امیدوارم لحظات خوب وخوشی را در فان کلوب آذرخش سپری کنید ومطالب دلخواهتان را بیابید وبا نظراتتان من را در بهتر شدن فان کلوب یاری رسانید

برای بهتر شدن اذرخش چه باید کرد


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فان کلوب آذرخش و آدرس azarakhsh2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 610
تعداد نظرات : 65
تعداد آنلاین : 1


کد هدایت به بالا

RSS

Powered By
loxblog.Com